Even kennismaken

Benieuwd wat PT ROOM voor jou kan betekenen? Graag maken we kennis met je. Leer hier alvast PT ROOM wat beter kennen en ontdek jouw sleutel naar succes.

 

Centraal gelegen in Rotterdam-Hillegersberg, verwelkomt PT ROOM elke dag mensen die serieus werk willen maken van hun lichamelijke en mentale gezondheid. Onze professionele trainers hebben ieder hun eigen expertise en helpen jou graag om jouw doelen te bereiken. Door middel van doelgerichte trainingen, persoonlijk voedingsadvies en algemene lifestyle coaching, helpen wij onze leden om gezonder én gelukkiger in het leven te staan.

 

” Ongewenst gedrag afleren en gewenst gedrag aanleren, dat is de sleutel naar succes. “

 

Onze leden zijn voornamelijk afkomstig uit Rotterdam, Langsingerland en omstreken. PT ROOM kent een veelzijdig netwerk van ondernemers en zakenrelaties. Al meer dan 10 jaar doen een aantal van onze leden succesvol zaken met elkaar. Sporten bij PT ROOM kan je dus ook helpen bij het vergroten van jouw professionele kring. Na de training staat er een kop koffie, smoothie of eiwitshake voor je klaar om bij te komen van je training en om andere leden in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Ook organiseren we af en toe netwerkborrels.

Onze visie

Bij PT ROOM geloven wij in een gezond leven waar gezelligheid niet in mag ontbreken. Een gezond leven betekent dan ook niet dat je niet meer mag genieten. Integendeel.

 

Hoe? Door balans te vinden én houden. En bij beide staan wij voor jou klaar.  De stok achter de deur zijn wij, jij hoeft alleen nog bij ons naar binnen te stappen.

Faciliteiten

Personal training

Samen met jouw personal trainer behaal jij jouw doelen.

Gezonde voeding

Advies en begeleiding op maat, om te beginnen en vol te houden.

Exclusieve club

Een kleine, moderne sportclub waar gezondheid en gezelligheid hand in hand gaan.

Gepersonaliseerde app

Om jouw groei en personal records op één plek veilig op te slaan.

Onze trainers