Massage

Een gezonde levensstijl bestaat naast voldoende beweging, ook uit voldoende rust. Soms is het nodig dat je lichaam zich even kan herstellen. Bij PT ROOM bieden we daarom ook massages aan. Lees hier welke massages wij aanbieden en welke massage jij nodig hebt om weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Sportmassage 

Voor of na een training goed herstellen? Een sportmassage helpt bij het versoepelen van je (stijve) spieren, het versnellen van een genezingsproces, het verbeteren van de doorbloeding en het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Geen zorgen; dit komt door de grote hoeveelheid spanning die in één keer vrijkomt. Na een paar dagen verdwijnt dit pijnlijke gevoel vanzelf en voel je je als herboren!

Ontspanning
Herstel
kracht
Ontspanning
herstel
kracht

Relaxmassage

Het is goed om voldoende te ontspannen. Plan daarom jouw relaxmassage in en geniet van een momentje rust. Deze massage zorgt voor een betere doorstroom van lichamelijke energie, waardoor je je minder gespannen en meer energiek voelt. 

Nek-schouder-rugmassage

Bepaalde plekken in je lichaam vangen extra veel spanning op. Deze spanning verzamelt zich voornamelijk in je nek-, schouder- en rugspieren. Hierdoor kunnen je spieren vaak pijnlijk aanvoelen op deze plekken. Het is daarom goed om de afvalstoffen in deze spieren af en toe af te voeren met behulp van een massage. Hierdoor worden je stressklachten verlicht en kun je weer vol energie verder.

ontspanning
herstel
Kracht

Wil je een massage of meer info?

Training