Personal training

Op zoek naar een personal trainingclub waar gezondheid, motivatie én gezelligheid centraal staan? Dan ben je bij PT ROOM aan het juiste adres. Of je nu net begint met sporten of er een topsportcarrière op hebt zitten, of je nu op zoek bent naar die stok achter de deur of net weer komt kijken na een blessureperiode, bij PT ROOM staan we klaar om samen met jou het roer om te gooien. Juist nu.

Small group training

Bij PT ROOM kun je ook terecht voor groepslessen. Onder begeleiding van de personal trainer werk je in kleine groepjes aan jouw persoonlijke doelen en motiveer je elkaar om deze doelen te behalen.

Screening

PT ROOM motiveert jou om jouw persoonlijke doelen te behalen. Weet je nog niet precies welke doelen dit zijn? Of wil je weten hoe het er nu voor staat? Om de trainingen en persoonlijke begeleiding zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk om je lichaam te scannen. Zo kunnen we samen haalbare doelen stellen en voorkomen en herstellen we blessures.

Sportmassages

Bij PT ROOM vind je de optimale balans tussen sporten, voeding en rust. Zo dragen de sportmassages bij aan een stukje ontspanning of herstel na een zware training. Onze gediplomeerde trainers kunnen jou hierbij helpen. Maak gerust een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!