Kevin

Over Kevin

In 2013 richtte Kevin de eerste personal trainingclub van Nederland op. Al van jongs af aan was Kevin bezig met fitness. Deze fascinatie is in de loop der jaren uitgegroeid tot PT ROOM.

 

“Mijn grote drijfveer is het helpen van mensen met het bereiken van hun lichamelijk en mentale doelen.”

 

Kevin is expert op het gebied van persoonlijke motivatie. “Door jarenlange ervaring kan ik ieder mens helpen zijn of haar doelen te behalen. Mijn kracht ligt voornamelijk in de steun die ik hen kan bieden in een proces dat soms zwaar is. Samen gaan we jouw doelstelling aan, en samen zullen we die behalen.”


Een gezonde levensstijl is volgens Kevin vooral te vinden in het behouden van een juiste balans tussen voeding, training en rust. “Dat is de sleutel voor een gelukkig leven.” Kevin spreekt uit ervaring: “Ik train frequent en eet gezond, met uitzondering van de zondag. En in de weekenden ontspan ik door tijd met mijn gezin door te brengen.”


Ben je geïnteresseerd in trainingen waarin jij persoonlijk wordt gemotiveerd en uitgedaagd? Of wil je erachter komen wat PT ROOM voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en plan jouw eerste training bij Kevin of een van onze andere trainers.

Training