Barry

Over Barry

Barry werkt sinds 2014 bij PT ROOM en haalt nog altijd plezier uit zijn werk als personal trainer.


“Mijn grote drijfveer is dat mensen plezier hebben in sport en bewegen. Ik help mensen graag bij het realiseren van hun behoeften en idealen op dit gebied.”


Barry heeft meer dan 25 jaar ervaring in fitness en gezondheid. Hij is gespecialiseerd in krachttraining en heeft veel samengewerkt met fysiotherapeuten.


Een gezonde levensstijl bestaat voor Barry vooral uit een goede balans tussen training en rust. “Ik vind dat je je leven zo leuk mogelijk moet leven. Voor mij betekent dat onder andere dat ik mijn lijf in goede conditie wil houden. Maar dat betekent niet dat ik niet kan genieten van dingen die minder bijdragen aan mijn fysieke gezondheid.”


Hierin probeert Barry een optimale balans te vinden. “Ik zie het als mijn missie om mijn klanten te helpen hun doelen te behalen. Die succesbeleving is mijn motivatie.”


Ben je op zoek naar een trainer met wie jij doelbewust aan jouw gezondheid kunt werken? Of wil je meer weten over een gevarieerde levensstijl? Neem contact met ons op en plan jouw eerste training bij Barry of een van onze andere trainers.

Training