Kevin-2494

KEVIN VAN DER HOR

De 1e personal trainer van Rotterdam

Kevin is de allereerste, gediplomeerde fulltime personal trainer van Rotterdam en tekent voor de kwaliteit van PT ROOM. Zijn oprechte interesse om samen te werken aan de persoonlijke doelstellingen van anderen kenmerkt hem. Kevin waarborgt het niveau van alle trainingen binnen PT ROOM door steeds te werken aan een goed en gevarieerd programma, waar ook het testen, meten en opbouwen van uitgekiende voedingsplannen bij horen. Door het uitdragen van zijn eigen levensstijl overtuigt Kevin iedereen te kiezen voor een programma waar met passie gewerkt wordt aan een betere lichamelijke en geestelijke conditie. Een persoonlijke aanpak levert meer effect op en daarnaast ook minder blessures.

Nick-2674

NICK VAN WORDRAGEN

De innovator

Als ondernemer en innovator weet Nick als geen ander hoe je het verschil maakt door te trainen met een personal trainer. Opvallend vindt hij dat mensen vaak al heel lang op eigen initiatief aan het werk zijn zonder goede resultaten te boeken. Een personal trainer maakt de drempel laag om écht doelgericht aan een doelstelling te werken. Met afwisseling en variatie in een samen opgestelde doelstelling houden mensen het vaak wel jaren vol om fit te worden en te blijven. In een persoonlijk plan dat hij voorstelt ligt de uitdaging niet in het afzien maar juist op het nauwkeurig inschatten van grenzen en mogelijkheden zodat continuïteit en plezier geboden wordt. De interesse van Nick ligt eveneens in het faciliteren van PT ROOM, waardoor er altijd getraind wordt op de meest moderne apparatuur uit de fitnesswereld.

Barry-2520

BARRY KNIPSCHEER

De functionalist

Functionele training is de eerste aanpak van Barry om een efficiënt trainingsplan op te bouwen. 9 van de 10 mensen maakt vaak geen goed gebruik van de aanwezige apparatuur in de studio en daarom is een personal trainer belangrijk om een zo compleet mogelijk schema te bouwen. De uitdaging van Barry ligt in het ombuigen van beperkingen naar mogelijkheden. Daarbij schuilt het succes in regelmaat. Het boeit Barry gezond en fit ouder te worden en hij draagt dat graag over op de mensen die met hem trainen. Verdieping in alle facetten, met daarbij een eigen kijk op voeding, maakt dat doelen bereikt worden. De fitnessbranche heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt de laatste jaren en mensen worden zich bewust van de voordelen van een personal trainer. Barry legt daarbij de focus op techniek.

Steve-2511

STEVE GROEIZAAM

De enthousiasmeur

Zijn eigen overtuigende enthousiasme brengt Steve automatisch over op anderen. Dat is de kracht waarmee Steve op zijn persoonlijke manier bijdraagt aan het succes van mensen die een gezonde levensstijl met training tot hun doel maken. Het motiveren en begeleiden heeft de beste resultaten met personal training omdat je steeds op elk moment kunt bijsturen, begeleiden en motiveren. Over het algemeen wordt er na het maken van een fitnessplan nog maar weinig persoonlijke aandacht besteed aan het halen van iemands doelstelling. Met personal training ben je gegarandeerd van het halen van die doelstellingen doordat er goed naar je geluisterd en gekeken wordt tijdens je trainingen. Personal training is dieper en heeft veel meer vakinhoud. De kunde en expertise van de personal trainer vormen de natuurlijke stok achter de deur om samen successen te behalen. Dat is waarom Steve voor het vak heeft gekozen. Practice what you preach is daarbij zijn motto en daarom blijft hij zich steeds verder ontwikkelen in het vak. De erkenning en de loyaliteit die je met elkaar bouwt vormen daarbij zijn passie.

Afro American boxer

BOKSEN

Vaste tijden, iedere:

Woensdag 20:00
FotoSGT

BOOTCAMP

Vaste tijden, iedere:

Maandag 09:00, 19.00
Dinsdag 19:00
Woensdag 08:00, 09:00, 20:00
Vrijdag 09:00
Zondag 09.00
PT_Room_12

SPINNING & CIRCUIT

Vaste tijden, iedere:

Woensdag 08:00

Are you ready to start the Journey?

Of uw doelstelling nu afvallen is of een betere conditie wij gaan gezamenlijk de uitdaging aan…