OVER PT ROOM

Personal care

Trainen bij PT ROOM betekent het perfecte evenwicht creëren tussen je lichaam en geest. Een fijne omgeving draagt bij aan de motivatie, daarom vind je op onze club geen massale oppervlaktes met hordes mensen en trainingsapparatuur.

Juist informele ruimtes waarbij de persoonlijke aandacht voor onze leden centraal staat.
Wanneer je bij ons op de club traint word je gekoppeld aan één van onze vaste gemotiveerde personal trainers. Al snel ontstaat een hechte band met wederzijds vertrouwen. 

Onze personal trainers zijn loyaal, al jaren werken wij met hetzelfde team.  Naast de kwalitatieve en innovatieve trainingen krijg je advies over voeding én suppletie. Via deze website biedt PT ROOM ook een unieke maaltijdservice. Zo kun je na je training indien gewenst een maaltijd(salade) of soep meenemen naar huis of kantoor. Gezond en makkelijk!
In onze webshop zijn overigens ook sapkuren, voedingssupplementen en diverse fitness materialen te koop.

Succes

Wil je meer spiermassa, afvallen, conditieverbetering of heb je een andere doelstelling? De trainingssessies worden afgestemd op het behalen van het door jou gewenste resultaat.
Samen met ons deskundige team stellen we een persoonlijk plan voor je op, waarbij we kijken naar jouw doelstellingen.
Zodra je doelstellingen helder zijn stelt ons team een trainingsschema voor je op.

Aan de hand hiervan wordt wekelijks getraind met een personal trainer die vol enthousiasme met je aan de slag gaat.
Wij investeren veel in professionele ontwikkeling. Door jaarlijkse bijscholing is ons team als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de branche. Zo houden wij de kwaliteit van de professionele begeleiding op het hoogst haalbare niveau.

Small Group Trainingen en Wellness Cloud

PT ROOM biedt wekelijks acht verschillende Small Group Trainingen aan die in het teken staan van verschillende trainingsdisciplines zoals boksen, hardlopen, spinning, etc. Deze Small Group Trainingen zijn een perfecte aanvulling op de sessies die je met je personal trainer hebt.
Onze leden en trainers maken gebruik van de Technogym Wellness Cloud. 

De Wellness Cloud is een applicatie waarin onze trainers onderling met elkaar communiceren en waarin onze klanten hun trainingen en resultaten kunnen bijhouden. Hierdoor weet je precies wat je moet of kunt trainen op momenten dat je zelfstandig aan de slag gaat. Op deze manier vullen jouw zelfstandige trainingssessies de PT sessie van die week altijd perfect aan.

Teambeats

Door middel van Teambeats kun je op een professionele manier jouw conditie verbeteren. Niet alleen tijdens een conditietraining, maar ook tijdens krachtsoefeningen wordt jouw hartslag bijgehouden. Op deze manier bestaat jouw training uit een perfecte balans van arbeid en rust. Alle gegevens worden opgeslagen in de PT ROOM App zodat jij later je zelfstandige sessies kunt evalueren met je personal trainer. Teambeats helpt dus bij doelgerichter en efficiënter trainen.

“Will it be easy? NOPE!
Worth it? ABSOLUTELY!

Value for money

Sporten bij PT ROOM betekent deel uitmaken van een club mensen met een gezamenlijk doel: een gezonde lifestyle waarbij lichaam en geest de basis vormen op jouw pad naar persoonlijk succes.
Koffie, thee, verse jus d’orange, yoghurt, eiwit shakes en flesjes spa blauw staan altijd voor je klaar. 

In de kleedruimte vind je fris gewassen handdoeken en kun je je eigendommen veilig opbergen in een privé locker. Ontspan na je training in de moderne en hygiënische sanitaire voorziening.

Samen voor succes!

Wil het je maar niet lukken om je doelstellingen qua sporten en gewicht te behalen? Met ons concept laten we je snel wennen aan een nieuwe lifestyle. PT ROOM stelt het je verplicht om ten minste één keer per week een vaste PT sessie (alleen, met 2, of met max. 3 andere leden) te boeken bij één van onze trainers.

De overige dagen van de week worden in samenspraak met je trainer ingevuld afhankelijk van je doelstellingen en beschikbare tijd.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inplannen van 1 of meerdere Small Group Trainingen en/of het trainen in de Wellness Cloud.

Nieuwsgierig geworden? Klaar om de uitdaging met ons aan te gaan? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Personal Training Club PT ROOM helpt je om door te gaan!

ONZE PERSONAL TRAINERS

Kevin van der Hor

De 1e personal trainer van Rotterdam

Nick van Wordragen

De innovator

Barry Knipscheer

De functionalist

Steve Groeizaam

De enthousiasmeur

Zac van Baren

De nieuwsgierige

Roland van Deelen

De revalidatie-deskundige

FACILITEITEN

PT ROOM is ingedeeld in verschillende zones. Elke zone heeft zijn eigen kleur en trainingsmogelijkheden. Onderstaand krijg je een impressie van alle ruimtes waarin wij onze PT sessies geven. Gedurende een sessie wordt door de personal trainers geswitcht van zone. Op deze manier halen we elke sessie het maximale rendement uit de training en behalen we zo effectief en efficiënt mogelijk je doelstelling.

Door met verschillende zones te werken hebben we ook de privacy gewaarborgd.
Er werken nooit meer dan 2 personal trainers in 1 zone zodat je altijd een gevarieerde training kan afleggen zonder onnodige pauzes.

SMALL GROUP TRAININGEN

PT ROOM biedt wekelijks zes verschillende Small Group Trainingen aan. Tijdens deze trainingen werken we aan de vijf motorische basisvaardigheden: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Het verbeteren van deze basisvaardigheden zorgen voor het verbeteren van je algemene fitheid. Deze Small Group Trainingen zijn een perfecte aanvulling op de sessies die je met je personal trainer hebt.

Maandag 09:00, 19:00
Woensdag 08:00, 09:00
Vrijdag 09:00
Zondag 09.00

Are you ready to start the Journey?

Of uw doelstelling nu afvallen is of een betere conditie wij gaan gezamenlijk de uitdaging aan…