FACILITEITEN

Personal Training Club PT ROOM staat voor exclusiviteit én kwaliteit. Nergens in Nederland bestaat een concept zoals wij mensen fitness en welzijn willen laten beleven. Hieronder vind je het overzicht van onze faciliteiten.

GROUP CYCLE ROOM

Er zijn verschillende trainers van PT ROOM die op vaste momenten in de week spinning geven. Per les hebben we 8 plekken, dit om de kwaliteit van de trainingen te bewaken. Wij geloven dat de kwaliteit van de trainingen vermindert naarmate de groep groter wordt.

De vele blessures die zijn ontstaan bij het fietsen zijn ons als organisatie de laatste jaren meer opgevallen. Dit is één van de redenen dat we ook bij déze training kwaliteit willen leveren in plaats van kwantiteit. Daarnaast merken we dat veel mensen teleurgesteld raken in het behalen van hun doelstellingen rond het spinnen. Wij zien spinning dan ook als toevoeging op je trainingsprogramma. Daarnaast zal u wekelijks in samenspraak met uw personal trainer andere trainingsprikkels moeten krijgen om resultaat te kunnen bewerkstelligen.

De spinningles binnen PT ROOM wordt altijd afgesloten met een stuk core-stability training in de FUNCTIONAL ROOM.

FUNCTIONAL ROOM

In deze zone wordt functioneel getraind. Onder functioneel trainen verstaan wij het trainen zonder zware gewichten, waarbij getraind wordt op de technische kant van oefeningen. Hier wordt de basis gelegd voor een goede trainingsopbouw.

We versterken in deze ruimte vooral de core stability en de techniek van specifieke oefeningen zoals de squat of de deadlift. Dit zijn oefeningen die je pas zwaarder kan gaan uitvoeren wanneer de techniek volledig juist is. Op deze manier voorkomen we blessures. We werken in deze zone o.a. met de TRX, plyo boxen en met kettlebells.

OMNIA ROOM

In deze zone binnen PT ROOM geven onze personal trainers dagelijks verschillende Small Group Trainingen. Deze trainingen zijn een samensmelting van alle trainingsfacetten die normaliter ook tijdens een reguliere Personal Training sessie aan bod komen. Denk aan krachttraining, boksen, spinning, hardlopen, circuittraining en core-stability training.

Leden van PT ROOM kunnen aangeven dat ze structureel elke week van een desbetreffende SGT gebruik willen maken. Onze gastvrouw zorgt er dan via ons boekingssysteem voor dat er elke week een plekje voor je is gereserveerd. Je kunt de SGT uiteraard ook per keer zelf boeken via onze website.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de SGT gewaarborgd blijft zijn er maximaal 8 personen die deel kunnen nemen aan de training.

De ruimte waar deze SGT gegeven wordt zal uitsluitend gebruikt worden voor deze groep. Op deze manier garanderen we dat u niet gestoord wordt door andere personal trainers en of leden tijdens deze training.

KINESIS ROOM

PT ROOM heeft een KINESIS ROOM met de nieuwste lijn van Technogym.

In deze ruimte worden met name circuit trainingen gegeven. Met de KINESIS TRAINING worden alle spiergroepen op een verantwoorde manier getraind. Doordat je op deze apparatuur vrij kan bewegen is er voor elke spiergroep een grote variëteit aan oefeningen. De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd, waardoor je lichaam een trainingsprikkel blijft krijgen en hierdoor boek je resultaat.

De KINESIS ROOM is ingericht met o.a. een Kinesis Station 3, hierop kun je de borst, rug en schouderspieren afzonderlijk van elkaar trainen. Op de 2 Kinesis One toestellen kunnen alle spiergroepen worden getraind.

CARDIO ROOM

PT ROOM biedt uiteraard ook de mogelijkheid om aan je conditie te werken. Dit kan gedurende een trainingssessie met één van de personal trainers maar ook zelfstandig.

Cardiotraining verbetert je conditie en is bevorderlijk voor de strijd tegen de overtollige kilo’s.

Er zijn echter wel een aantal tips rond de cardiotraining. Cardiotraining kan een aanvulling zijn op uw trainingsprogramma. Wij onderscheiden ons echter graag van andere fitness centra door een persoonlijk cardioprogramma voor je op te stellen. Het team binnen PT ROOM legt je graag uit hoe bijvoorbeeld het trainen op hartslag werkt en welke voordelen dit met zich meebrengt.

In onze ogen is de tijd voorbij dat door fitness instructeurs standaard schema’s worden gemaakt die voor iedere willekeurige klant exact hetzelfde zijn. Door onze individuele aanpak denken wij ook op dit trainingsgebied voor ieder dé sleutel tot succes te kunnen zijn.

Het team van PT ROOM werkt binnen de Cardio ROOM met reguliere fietsen, crosstrainers, hardloopbanden en spinningfietsen.

RECEPTIE

Onze gastvrouw ontvangt je voor elke training en biedt je voor, tijdens of na de training verschillende consumpties aan.

Bij de receptie kun je kennis maken met andere klanten of even de krant lezen onder het genot van een kopje koffie of een verse jus d’orange.

Na de training wordt de sessie van die dag hier kort geëvalueerd met je personal trainer.

PURE STRENGTH ROOM

Door middel van het trainen met halters, dumbells, kabels en toestellen vergroten we de spiermassa en zorgen we voor een strakker en gespierder lichaam.

Ook zorgen we met deze extra opgebouwde spiermassa voor een hogere verbranding. Het afvallen zal makkelijker verlopen met krachttraining in je programma. Het is namelijk zo dat als je 1 kilo aan spiermassa wint, je dagelijks 100kcal extra verbrandt. De trainers van PTROOM zullen je in je training dan ook verschillende vormen van krachttraining aanbieden.

Voorbeelden: de traditionele hypertrofie training (winst van spiermassa), CrossFit en circuittraining. Bij het opbouwen van spiermassa is een goed voedingsplan gewenst. In dit plan moeten er voldoende (goede) calorieën worden aanbevolen en moet er een juiste verhouding bestaan tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Ook voor zo’n plan kunt je uiteraard terecht bij één van onze trainers.

KLEEDRUIMTE

Bij PT ROOM hebben we de beschikking over 2 prachtige kleedruimten.

Zowel de mannen als de vrouwen hebben hun eigen kleedruimte waar ze hun eigen locker kunnen gebruiken om waardevolle spullen in op te bergen. Na de training kun je gebruik maken van de douches waar de doucheartikelen van Rituals al op je staan te wachten. De schone handdoeken liggen klaar dus ook daar hoef je niet over na te denken.

SHOP

In onze shop wordt alles verkocht wat een aanvulling is op jouw trainingen en trainingsschema. Wanneer je wilt staat hier je maaltijd, smoothie of salade klaar om mee te nemen naar je werk of naar huis.

Ook verkopen we hoogwaardige voedingssupplementen en sapkuren waarmee je nóg sneller je doelstelling behaald.

Naast het voedingsgedeelte hebben we ook een afdeling producten. Hier kunt je o.a. alle producten van Polar aanschaffen of je eigen TRX om thuis bijvoorbeeld een extra workout te doen.

Are you ready to start the Journey?

Of uw doelstelling nu afvallen is of een betere conditie wij gaan gezamenlijk de uitdaging aan…