Draag bij aan een goed doel: MS Stichting Danique

PT ROOM zet zich graag in voor goede doelen, daarom willen wij de aankomende weken aandacht vragen voor Danique Steinz om haar te helpen haar doel te bereiken. Zij heeft de ziekte MS en met een inzamelingsactie hoopt zij genoeg geld te verzamelen voor de kostbare stamceltherapie. Help jij haar mee?

 

Op 17-jarige leeftijd kreeg Danique de diagnose Multiple Sclerose (MS). “Van de ene op de andere dag was mijn toekomst onzeker en ben ik bang dat mijn centraal zenuwstelsel langzaam aangetast zal worden.”

 

In Nederland zijn geen andere behandelingen mogelijk dan medicijnen die aanvallen van MS moeten onderdrukken. Maar in Rusland worden er met stamceltherapie successen geboekt om deze ziekte te genezen. Helaas is deze behandeling enorm kostbaar, en heeft Danique 55.000 euro nodig om stamceltherapie te ondergaan.

 

Met de stichting MS Stichting Danique hoopt Danique dit bedrag te verzamelen en bekendheid van deze therapie onder MS-patiënten te vergroten. “Hopelijk krijg ik dan een nieuwe kans in dit uitdagende leven.”

We hopen dat jullie Danique willen helpen haar droom te verwezenlijken en een bedrag te doneren. Wil je meer weten over Danique, de ziekte MS en deze inzamelingsactie? Neem dan eens een kijkje op de website van Danique.

Over PT ROOM

Op zoek naar een personal trainingclub waar gezondheid, motivatie én gezelligheid centraal staan? Dan ben je bij PT ROOM aan het juiste adres.