Ambassadeur van de Maand

Mijn naam is Herman Hell. Ik train al bij PT ROOM sinds de tijden dat de mannen nog op een andere locatie zaten. Grote kans dus dat we elkaar al eens gezien hebben. Ik ben de ondernemer achter Hell’s Kitchen Horeca Groep, die horecazaken exploiteert zoals o.a. Nieuw Rotterdams Cafe, Cafe Van Zanten en Sijf, dat onlangs is gekozen tot beste café van Nederland.

Als ondernemer heb je vaak een hectisch leven, zeker in de horeca. Regelmatig sporten om het lichaam en de geest een beetje in balans te houden vind ik dan ook belangrijk. Ik probeer drie keer per week te trainen, altijd met een personal trainer om te voorkomen dat ik te makkelijk een training oversla.

Ik train bijna altijd met mijn rechterhand Dave. Naast het trainen van het lichaam, trainen wij de mentale weerbaarheid van de PT-trainers met onze flauwe grappen en analyseren we met de rest van de aanwezigen het wereldwijde voetbal, en dan met name de prestaties van Feyenoord. De combinatie tussen trainen en deze ontspannen aanpak zorgt ervoor dat we dit nog jaren gaan volhouden.

Naast een killer-body heb ik dankzij PT ROOM ook veel nieuwe vrienden gemaakt en een enorme leuke kennissenkring erbij gekregen. Ik heb veel toffe mensen met vaak een mooie kijk op ondernemen en het leven leren kennen. Die sociale bubbel is voor mij een mooie kers op de taart en een extra reden waarom ik altijd met plezier richting ‘de sportschool’ ga.

Share this post