Haar man is al eerder Ambassadeur van de Maand geweest maar deze keer wordt zij welverdiend in het zonnetje gezet: Mari-Jon Keijlewer. “Al heel mijn leven ben ik heel sportief, maar de laatste jaren heb ik veel moeite gehad om mijn gewicht onder controle te krijgen. In december 2018 heb ik mijn uitzendorganisatie verkocht en heb ik het roer rigoureus omgegooid.”

Naast twee PT sessies per week is Mari-Jon ook gaan deelnemen aan Small Group Trainingen. Dit doet zij ook twee keer per week en binnenkort zal er ook gestart worden met de familie hobby: boksen.
“Een gezond eetpatroon en sporten werkt enorm mee aan een goede mindset. Hierdoor voel ik mij letterlijk en figuurlijk een totaal ander mens.” Mari-Jon is maar liefst 36 kilo afgevallen! En alsof dat niet genoeg is, wil zij binnen 1 jaar in totaal 40 kilo afvallen en een fit en sterk lichaam hebben. Nog 4 kilo te gaan dus. “Word ik toch nog een fitgirl op 48 jarige leeftijd”. Super knap gedaan Mari-Jon!


Jeroen Klein woont sinds vorig jaar in Hillegersberg en is mede eigenaar van Kamera Express, een succesvolle foto- en videospecialist met winkels in Nederland, België en recent is de eerste winkel in Duitsland geopend. Jeroen traint alweer ruim 2 jaar bij PT ROOM. Hiervoor heeft hij aan fitness gedaan bij diverse sportscholen, steeds korte perioden en niet altijd met even veel succes. “Ik trainde alleen en had na werk niet altijd de motivatie om nog naar een sportschool te gaan. Nu bij PT ROOM gaat dat een stuk beter. Het trainen met een personal trainer op vaste tijdstippen bevalt me goed. Oefeningen worden beter uitgevoerd en ik merk dat ik meer uit mezelf haal. Het is ook nog gezellig, ik train samen met Arthur Bassant, er wordt veel gelachen en het maken van vorderingen werkt motiverend om door te gaan. Ik begon met 2 keer in de week trainen met Zac op dinsdag- en vrijdagochtend om 07.00 uur. Sinds dit jaar is daar ook nog een training op zondagmorgen bijgekomen met Steve waarbij hij ook let op het juiste voedingsschema. Het doel van de training is om fit en sterk te blijven.” Jeroen is op zijn zachtst gezegd niet zo’n fan van uithoudingsoefeningen zoals de SkillMill of conditie circuitjes. Zac en Steve hebben dat gelukkig goed begrepen en daarom zijn ze nu vooral in het krachthok te vinden.


De eerste editie van de PT Borrel, daar wil je bij zijn! Verwacht een hapje en drankje en gezelligheid. Laat je het even weten als je komt?Broer en zus, beide heel sportief en enorm aan elkaar gewaagd. Thomas is 24 jaar oud en studeert eind mei af. Dan heeft hij zijn Master of Business Administration. Rebecca is 22 jaar oud en studeert momenteel Fiscaal en notarieel recht aan de Universiteit van Leiden en werkt daarnaast parttime als belastingadviseur bij Loyens & Loeff. Thomas begon als eerste bij PT ROOM vanwege de goed opgeleide professionele trainers, de gezellige huissfeer en de persoonlijke benadering. Rebecca is er later bijgekomen. In het begin vond ze de vele bekenden en vrienden die ook bij PT ROOM trainen spannend, maar uiteindelijk is dat iets wat ze juist hartstikke leuk vindt. Dat ze broer en zus zijn blijkt zelfs uit hun trainingsweek. Beide trainen ze 5 keer per week: zelfstandig, 1-op-1 met Steve en een keer gezellig samen met Steve. Die laatste training bestaat meestal uit een total body workout, dan ligt de focus op conditie en uithoudingsvermogen en dat is precies waarbij het competitieve DNA duidelijk wordt. “Als ik het zelf zwaar heb maar ik zie dat mijn zusje nog doorgaat, dan heb ik toch vaak zoiets van tanden op elkaar en doorgaan” aldus Thomas. Trainen vinden ze leuk, jezelf tot het uiterste drijven en jezelf keer op keer verbeteren, er fit uitzien én je fit voelen.. dit zijn de redenen waarom de twee zich elke keer weer in het zweet werken bij ons.